Hvem Hvad Hvor

Jesper er kæreste med Rikke, far til Tilde, vokset op i københavn, bosiddende i Storvorde – håbløst forelsket i både familie og fotografi.

100% selvlært fotograf, 100% selvlært grafiker, nysgerrig, lærenem, vil mere, vil blive bedre, lever og ånder for det han laver.

Han elsker is, chokolade, VW, Apple, at stå på ski­, at have ondt i maven fordi man er spændt, at have ondt i maven fordi man har grint for meget – ELSKER LIVET!

 

Artography.dk er som ordet antyder en god solid blanding af kunst, design og fotografi. Jeg beskæftiger mig primært med fotografi. Men da jeg er grafisk designer ved siden af laver jeg også diverse former for grafisk design. Deraf navnet Artography. Gennem de senere år er interessen for foto steget gevaldigt. Det er stadig en hobby og ikke et arbejde. Og uanset hvor mange jobs og hvor ‘proffessionelt’ det bliver, vil ordet hobby altid være det der driver mig. Man skal beholde glæden i det man laver. Det må aldrig blive trivielt eller ‘for pengenes skyld’. Men jeg kunne da godt tænke mig at leve af min hobby….;)

 

Artography.dk
Jesper Frank – Bolettevej 17 – 9280 Storvorde
Mob 20668384 – mail@artography.dk

 

Leave a reply